Zakelijke Klant?

De Iris One kan een handig hulpmiddel zijn binnen een bedrijf of organisatie. Het zorgt ervoor dat mensen met een visuele beperkingen bepaalde taken makkelijker en sneller kunnen uitvoeren. Vraag  vandaag nog een offerte aan.

Zakelijke Klant?

De Iris One kan een handig hulpmiddel zijn binnen een bedrijf of organisatie. Het zorgt ervoor dat mensen met een visuele beperkingen bepaalde taken makkelijker en sneller kunnen uitvoeren. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Iris One
Meer Gedaan, Minder Tijd

De Iris One zorgt ervoor dat er snel en makkelijk tekst kan worden omgezet in audio. Door dit product te gebruiken in uw bedrijf of organisatie zorgt u ervoor dat handelingen en taken te maken hebben met lezen of kopiëren van teksten makkelijker en sneller kunnen worden uitgevoerd. Omdat het product vele mogelijkheden biedt is het niet alleen geschikt voor mensen met een visuele beperking. Het kan ook worden gebruikt door mensen met dyslexie of om tekst snel in te scannen naar pdf. Kortom een handige tool die ervoor zorgt dat er veel tijd kan worden bespaard. 

×
×

Winkelmand